ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BONOBO

Το Bonobo αποτελεί φυσικό συμπλήρωμα ερωτικής διέγερσης από φυτικά συστατικά με ευεργετικά αποτελέσματα στη στυτική λειτουργία και στη λίμπιντο, για το οποίο δεν απαιτείται ιατρική συνταγή. Είναι αποτελεσματικό συμπλήρωμα ενώ η δράση του έχει ενισχυθεί με ενζυματικούς παράγοντες.

Σύνθεση

  • Εκχύλισμα του φυτού Μάκα / Lepidiummeyenii(maca)(noalkaloids) το οποίο συμβάλει στην ανδρική και γυναικεία γονιμότητα και βοηθά στην αύξηση της ψυχικής και σωματικής ενέργειας.
  • Κορεάτικο Τζίνσενγκ / Panaxginseng το οποίο είναι αντιοξειδωτικό , τονωτικό δρα κατά της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης και βοηθά στον μεταβολισμό των υδατανθράκων.
  • Εκχύλισμα του φυτού Μαραπουάμα / Ptychopetalumolacoides το οποίο αποτελεί τονωτικό και διεγερτικό όρεξης.
  • Εκχύλισμα φυτού πεύκου / Pinus pinaster (maritime pine)
  • Πιπερόριζα / Zingiberofficinale το οποίο συμβάλει φυσικά στην άμυνα του οργανισμού.
  • L – κιτρουλίνη / L – citrulline το οποίο είναι φυσικό αμινοξύ και βοηθά τις φλέβες, τις αρτηρίες και στη βελτίωση της ροής του αίματος και της μείωσης της αρτηριακής πίεσης.
  • L – αργινίνη /L – arginine η οποία ενισχύει την σωματική απόδοση ,αντοχή και δύναμη.

Αριθμός Γνωστοποίησης : ΕΟΦ 32000 /29-03-2018

Από που πήρε το όνομα του το Bonobo;

To Bonobo πήρε το όνομά του από ένα είδος χιμπαντζή που ονομάζεται Bonobo και είναι πρωτεύον της οικογένειας των ανθρωποειδών και ανήκει στο γένος Παν(Panpaniscus–Παν ο πανίσκος).Ο άνθρωπος και ο Bonobo έχουν κατά 98% τα ίδια γονίδια και είναι εντυπωσιακό ότι η σεξουαλική συμπεριφορά του Bonobo δεν διαφέρει καθόλου από την ανθρώπινη σε όλες μάλιστα τις εκφράσεις της. Ο Bonobo όμως έχει τα σκήπτρα της σεξουαλικότητας όντας υπερσεξουαλικός. Απολαμβάνει τη χαρά της ζωής, χωρίς να μαλώνει ή να είναι ανταγωνιστικός με άλλα είδη χιμπαντζίδων και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ερωτοτροπεί όλη μέρα. Οι Bonobo έχουν αμέτρητες σεξουαλικές επαφές για αναπαραγωγή, αγάπη , κοινωνική θέση, ερωτικά παιχνίδια , συμφιλίωση, ενθουσιασμό, μείωση του στρες και για επίλυση των διαφορών μεταξύ τουςΟ έρωτας κρατά τις ομάδες τους ενωμένες.

TOP